Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 2:06:09 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Τακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 16:22

Rapid tests στο Κιλκίς και τη Δευτέρα 12 Απριλίου

Συντάκτης:

Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) θα επαναληφθούν στο Κιλκίς από  κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 12 Απριλίου στην πλατεία Ειρήνης από τις 9:00 έως τις 14:00.

Η επίσκεψη του υγειονομικού κλιμακίου του ΕΟΔΥ γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς για το 2019-2023, που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς και βρίσκεται αυτήν την ώρα υπό διαβούλευση από τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς, είναι μία αξιόλογη προσπάθεια του επιστημονικού δυναμικού του Δήμου που  επιχειρεί να αποτυπώσει τα στατιστικά και λειτουργικά δεδομένα της υπάρχουσας κατάστασης, καταγράφει τις ελλείψεις και τις αναγκαιότητες μιας αναπτυξιακής πορείας και τέλος διατυπώνει τον οραματικό σχεδιασμό για το προσεχές μέλλον.

Η απολύμανση στο δημόσιο χώρο προκρίνεται από το Δήμο Κιλκίς ως ενισχυτικό μέτρο στη διαρκή προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της μετάδοσης της Covid – 19.

Εν μέσω τρίτου κύματος πανδημίας, με το σύστημα υγείας να παραμένει αθωράκιστο και το νομό να βυθίζεται, για άλλη μια φορά, στο κόκκινο, κυβέρνηση, διοίκηση και αντιπολίτευση στο Δήμο Παιονίας απέδειξαν ξανά ότι μόνο τους δημότες της Παιονίας, στην πλειοψηφία τους εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί αγρότες, δεν υπηρετούν, παίρνοντας “δέκα με τόνο” στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, συνεχίζουν τον Απρίλιο δράσεις εθελοντικών αιμοδοσιών.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 20:00

Νέες αρμοδιότητες των αντιδημάρχων Παιονίας

Συντάκτης:

Η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.), του δήμου Παιονίας επέφερε και αλλαγές στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων, οι οποίες με απόφαση του δημάρχου Κώστα Σιωνίδη ορίζονται ως εξής:

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 12:40

Rapid tests στο Κιλκίς την Παρασκευή 9 Απριλίου

Συντάκτης:

Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) θα διενεργήσει στο Κιλκίς κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Παρασκευή 9 Απριλίου στην πλατεία Λατσιών (πρώην πλατεία  Δημαρχείου) από τις 9:00 έως τις 14:00.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 11:36

Δήμος Παιονίας: Πιστοποίηση Μονίμου Κατοικίας

Συντάκτης:

Ο δήμος Παιονίας  αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Κόμβου Υπηρεσιών govHUB που έχει δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ΑΑΔΕ και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, προσφέρει στους κατοίκους της Παιονίας μια νέα υπηρεσία.

Η κοινότητα Αξιούπολης για ακόμα μία χρονιά αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα για οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η συλλογή θα ξεκινήσει αύριο 07/04 και θα ολοκληρωθεί την Μ. Τετάρτη 28/04 . Η συλλογή των τροφίμων θα γίνει στο κατάστημα του προέδρου της Κοινότητας Κ. Καλαβαζη ή και από το δικό σας χώρο έπειτα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο.
Σελίδα 1 από 266