Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, 3:22:11 μμ

Αυτοδιοίκηση

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-11-2020)

Επτά ιατρικές μονάδες του ΕΟΔΥ και των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ)  υποστηρίζουν τη μαζική δειγματοληψία των γρήγορων διαγνωστικών τεστ κορονοϊού (rapid tests) που προγραμματίζεται την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο χώρο του Δημαρχείου Κιλκίς από τις 10:00 έως τις 16:00.

Την προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς» προϋπολογισμού 39.556,00 ευρώ, υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης και ο Δήμαρχος Κιλκίς, κ. Δημήτρης Κυριακίδης, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, κ. Παύλου Θωμαϊδη και υπηρεσιακών παραγόντων της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κιλκίς.

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται διευκρινιστικά ότι αναστέλλεται μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου μόνο η λειτουργία του Τμήματος Ελέγχου και Κατασκευών της Διεύθυνσης Δόμησης εξαιτίας της εκδήλωσης μεμονωμένου κρούσματος Covid -19.

Στις πρωτοβουλίες και τα έργα που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, στο τρίτο μέρος της συνέντευξής του στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη.

Η υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στη ζώνη αυξημένου κινδύνου (Επίπεδο Β – κόκκινο) επιβάλλει την υλοποίηση εξειδικευμένων μέτρων πρόληψης και προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του Covid – 19.

Εν αρχή, την περασμένη Παρασκευή δηλαδή, ήσαν δυο τα κρούσματα θετικών στον κορονοϊό υπαλλήλων, υπηρεσιών στεγαζομένων στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Επιστολή αγανάκτησης του Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη προς τον Διοικητή της Πειραιώς για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Πολυκάστρου.

Έκκληση προς τους πολίτες να επιλέξουν την ηλεκτρονική ή την τηλεφωνική επικοινωνία για την εξυπηρέτησή τους από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού και την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid 19.

Από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών: