Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 4:54:29 μμ
Διάφορα

Διάφορα (14)

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 13:28

Δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334

Συντάκτης:

H επιχείρηση Τερζενίδης Κωνσταντίνος δηλώνει ότι η ίδια και ο ιστότοπος eidisis.gr συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο, το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 22:13

Eidisis.gr Web TV

Συντάκτης:
[mxyoutuber type="channel" id="UCmato95GCeV3wx21oEUzuuA" cols="3" rows="6" theme="flipcards" loadmoretext="Εμφάνιση περισσότερων Video" responsivelimit="xs" size="high" display="description,meta"]
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 20:45

Αξιοποιήστε το τριόροφο του ΙΚΑ

Συντάκτης:

Φίλος αναγνώστης και από τους ανθρώπους που εκτιμούμε την γνώση και εμπειρία τους (μαζί και την προσφορά τους στον τόπο) έστειλε σημείωμα όπου θίγει ένα λίαν σοβαρό θέμα.

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 22:42

Πακέτα Εργασίας Έργου

Συντάκτης:

Πακέτα Εργασίας Έργου

Το φυσικό αντικείμενο του συνολικού έργου διαρθρώνεται σε 5 επιμέρους Πακέτα Εργασίας (Work Packages) και Δράσεις (Actions). Το μεγαλύτερο μέρος υλοποίησης του συνόλου των δράσεων των Π.Ε., αποτελεί αρμοδιότητα  του Επικεφαλής Εταίρου (ΔΕΥΑ Κιλκίς), και μέρος του συνόλου υλοποιείται από το Δήμο Dojran. 
Πιο συγκεκριμένα τα Πακέτα Εργασίας , είναι τα εξής:
ΠΕ1 Διαχείριση και Συντονισμός
ΠΕ2 Πληροφόρηση & Δημοσιότητα
ΠΕ3  Εκσυγχρονισμός – Τεχνολογική Αναβάθμιση των Υδάτινων Δικτύων
ΠΕ4   Ανταλλαγή  Εμπειριών, Μεταφορά Γνώσης, Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού
ΠΕ5  Διαδικτύωση – Ανταλλαγή Εμπειριών

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 11:18

Κατάρτιση - Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού

Συντάκτης:

Στα πλαίσια της υλοποίησης  του έργου με ονομασία "Μεταφορά τεχνογνωσίας και προσαρμογή της ΔΕΥΑΚ στις νέες συνθήκες που επέφερε ο «Καλλικράτης» στη Διαχείριση των υδάτινων πόρων στην περιοχή παρέμβασης. Βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών”, η ΔΕΥΑ Κιλκίς προχώρησε στον προγραμματισμό και την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων με κεντρικό άξονα την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού  της. Η διαρκής μετεκπαίδευση του προσωπικού είναι ανεξάρτητη από το γνωστικό-επαγγελματικό επίπεδο ή/και το προφίλ και για το λόγο αυτό απευθύνεται στο σύνολο του προσωπικού, είναι όμως σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που προκύπτουν από τη θέση του καθένα στο οργανόγραμμα της επιχείρησης, στις γνώσεις και την εμπειρία του και τέλος στις εκπαιδευτικές του ανάγκες.

http://dowaternet.eu/files/newsletter_2.pdf

Στα πλαίσια της υλοποίησης  του έργου με ονομασία "Μεταφορά τεχνογνωσίας και προσαρμογή της ΔΕΥΑΚ στις νέες συνθήκες που επέφερε ο «Καλλικράτης» στη Διαχείριση των υδάτινων πόρων στην περιοχή παρέμβασης. Βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών”, οι δύο εταίροι ΔΕΥΑ Κιλκίς και Δήμος DOJRAN ανέπτυξαν διασυνοριακές δράσεις προβολής,  ενημέρωσης και αναβάθμισης μέσω της αξιοποίησης και της καινοτομίας του εξοπλισμού τους, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας  ζωής των δημοτών της περιοχής σε περιβαλλοντικό και τουριστικό επίπεδο.

http://dowaternet.eu/files/DOWATERNET_project_history_benefits_goals.pdf

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 03:00

RSS

Συντάκτης:

Το RSS είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να ενημερώνεστε για τα γεγονότα. Το Διαδίκτυο αποτελείται πλέον από δισεκατομμύρια σελίδες οι οποίες περιέχουν τέτοιο πλούτο πληροφοριών που είναι σχεδόν αδύνατο για τον οποιονδήποτε να μπορεί να παρακολουθεί διαρκώς ότι νεότερο συμβαίνει στον κόσμο ή στο αντικείμενο που τον ενδιαφέρει. Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση το RSS. Πλέον όλες οι πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν έρχονται στον υπολογιστή σας χωρίς εσείς να χρειάζεται να επισκέπτεστε κάθε φορά τους σχετικούς δικτυακούς τόπους.

Το RSS σας επιτρέπει να βλέπετε πότε ανανεώθηκε το περιεχόμενο των δικτυακών τόπων που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να λαμβάνετε κατευθείαν στον υπολογιστή σας τους τίτλους των τελευταίων ειδήσεων και των άρθρων που επιθυμείτε (ή ακόμα και εικόνων ή βίντεο) αμέσως μόλις αυτά γίνουν διαθέσιμα χωρίς να είναι απαραίτητο να επισκέπτεστε καθημερινά τους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους.

Πώς μπορώ να κάνω χρήση του RSS;

Για να μπορέσετε να κάνετε χρήση του RSS θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων (RSS reader). Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα ειδικό λογισμικό στο οποίο προσθέτετε τις σελίδες RSS που σας ενδιαφέρουν και αυτό με τη σειρά του ελέγχει τις σελίδες αυτές και σας ενημερώνει διαρκώς για οτιδήποτε νέο. Αφού επιλέξετε πρόγραμμα ανάγνωσης (δείτε παρακάτω), θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο περιεχόμενο θέλετε να λαμβάνετε. Αναζητήστε στο Διαδίκτυο και στους αγαπημένους σας δικτυακούς τόπους τις σελίδες RSS που σας ενδιαφέρουν και γραφτείτε συνδρομητές.

Μερικά προγράμματα πλοήγησης (browsers) όπως τα Firefox, Opera και Safari, ελέγχουν αυτόματα τις σελίδες που επισκέπτεστε για RSS και εμφανίζουν ένα σχετικό εικονίδιο όταν βρίσκουν σχετικό περιεχόμενο κάνοντας απλούστερη τη διαδικασία εγγραφής στην υπηρεσία RSS του κάθε τόπου. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τους δικτυακούς τους τόπους.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία RSS του Eidisis.gr στο δικό μου δικτυακό τόπο;

Όχι. Η υπηρεσία RSS feeds παρέχεται δωρεάν για αυστηρά προσωπική και όχι εμπορική χρήση. Το Eidisis.gr διατηρεί το δικαίωμα διακοπής αυτής της υπηρεσίας για οποιοδήποτε λόγο χωρίς προειδοποίηση.

RSS Feeds ανά Κατηγορία