Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 7:55:28 μμ

Εκπαίδευση

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, η αρχή της οποίας αποτε λεί για  τους μαθητές όλων των βαθμίδων,  την αφετηρία για το ταξίδι προς την κατάκτηση της γνώσης.

Αύριο, Δευτέρα, ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά για τους 1.341.985 μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Ελλάδας.

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 15:16

Ευχές Χρ. Γκουντενούδη για την νέα σχολική χρονιά (2022-2023)

Συντάκτης:

Ευχόμαστε ολόθερμα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, καλή σχολική χρονιά, με υγεία και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Οι ευχές όλων συνοδεύουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας.

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 12:29

Δώρο για… πρωτάκια από το Σύλλογο Πολύτεκνων Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Σύλλογος Πολύτεκνων Γονέων Περιφέρειας Κιλκίς καλεί τα μέλη του, με τέκνα που θα πάνε πρώτη Δημοτικού, να προσέλθουν στο σύλλογο, από  Δευτέρα σε ώρες γραφείου για να παραλάβουν το καθιερωμένο δώρο για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-9-2022)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (8-9-2017)

Η Διευθύντρια Άννα Ραπτοπούλου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ εκφράζουν από καρδιάς τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Πατρίδας μας.

Την έκπληξη και το θαυμασμό τους εξέφρασαν Υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης που συναντήθηκαν με τους μαθητές του Κιλκίς, τα μέλη της εκπληκτικής ομάδας του Ομίλου Microgreens Magicgreens, που αναδείχθηκε κορυφαία μαθητική επιχείρηση της Ευρώπης για το 2022.

Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους 2022 – 2023 η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι θα προσφέρει και φέτος δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών  σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.