Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 2:48:53 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-12-2023)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-12-2023)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ανακοίνωσε το Χριστουγεννιάτικο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, το οποίο έχει ως εξής:

Οι προτάσεις μας είναι διαχρονικές από ίδρυσης του περιβαλλοντικού μας συλλόγου το 2014 και για όλες πραγματοποιήσαμε δράσεις για την καλύτερη προβολή τους με επισκέψεις, περιπάτους τακτικούς κατ’ έτος ή ενός, με την υπαίθρια κοπή βασιλόπιτας και την συμμετοχή μας σε ημερίδες, συσκέψεις και επιτροπές των αρμόδιων υπηρεσιών. Επιγραμματικά θα αναφερθώ και θα προβάλλω εικόνες από τις υπαίθριες δράσεις μας. Με τις αφίσες πριν, τα δελτία τύπου με εικόνες μετά που προβάλλονται από τις εφημερίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούμε για τη ενημέρωση και την αξία τους.

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα  πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ενημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΒΗΜΑΤΙΖΩ΄ με αφορμή την 03 Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.  Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΜΙΚΡΟΣ Δημήτριος, και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Στέφανος, Διοικητές τμημάτων και πολλοί συνάδελφοι.

Την Τετάρτη 22/11/23 πραγματοποιήθηκε δράση στο φορέα μας σε συνεργασία με την ΤΟΜΥ (Τοπική Ομάδα Υγείας) Κιλκίς που αφορούσε την ενημέρωση των ωφελούμενών μας σχετικά με την «Πρόληψη λοιμώξεων και την ατομική υγιεινή». Οι ωφελούμενοί μας μέσα από βιωματικές δραστηριότητες ενημερώθηκαν για την πρόληψη κατά των λοιμώξεων και την ατομική υγιεινή.

Η δράση  έγινε στο πλαίσιο της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» στον τομέα «προαγωγής καλής υγείας» και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα «υγιεινή, στοματική-ατομική υγιεινή, αισθητική-συμβουλευτική και υποστήριξη γονέων για την ατομική υγιεινή των ωφελούμενων» που υλοποιεί το νοσηλευτικό προσωπικό του φορέα και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και την Ελλάδα.

Για τα πάγια αιτήματα των εργαζομένων και τα προβλήματα των δύο διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του Νομού, Κιλκίς και Γουμένισσας, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Γουμένισσας, συμμετείχαν στην πανελλαδική κινητοποίηση της περασμένης Πέμπτης, στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας της ΟΕΝΓΕ με τη στήριξη της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-12-2023)

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, τα μέλη του Συλλόγου Κομμωτών/Κουρέων προσέφεραν σε περίπου 100 πολίτες δωρεάν περιποίηση της κόμης των μαλλιών τους στον χώρο της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ,, σε μια δράση αλληλεγγύης που συγκέντρωσε απεριόριστο ενδιαφέρον. 

Για την υλοποίηση της δράσης ο σύλλογος συνέπραξε με τους εφημέριους των ιερών ναών Πέντε και Δέκα Μαρτύρων (π. Πολύκαρπος) Κοιμήσεως της Θεοτόκου (π. Νικόλαος) και Αγίου Δημητρίου (π. Επιφάνιος), με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Βαρθολομαίου, καθώς και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ν. Κιλκίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνεδρίασε εκτάκτως την 1/12/2023 και ώρα 10:00 και συντασσόμενο με τις από 30/11/2023 αποφάσεις της Ολομέλειας, αποφάσισε:

Σελίδα 1 από 1411