Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 9:28:49 μμ

Σε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και παράλληλα σε ένα κρεσέντο ρητορικών ακροτήτων προς κομματική τέρψη και άγρα ''πολιτών'', νιώθω περήφανος για το κόμμα μου καθώς στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, υπεύθυνα, θεσμικά και κυρίως πολιτικά.

Του Στέφανου Παραστατίδη, Ιατρού, Γραμματέα Οργανωτικού και Πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής.

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 21:12

Η παλιά σοκολάτα

Συντάκτης:

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης, Εκπαιδευτικός - συγγραφέας.

Το πορφυρένιο φως του ήλιου θρυμματίζονταν πάνω στην κόψη από το αγουροξυπνημένο κύμα, καθώς οι ακτίνες του  χαράκωναν το Αιγαίο βαθιά στα στήθια του.

Εκσυγχρονισμός εξοπλισμού στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΑΜΚΕ «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» Κιλκίς μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 10:12

Ο Στέφανος Παραστατίδης στην εκπομπή Briefing/Action 24

Συντάκτης:

Στην εκπομπή Briefing και το Action24, ήταν καλεσμένος ο Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, Στέφανος Παραστατίδης, όπου και συζητήθηκαν θέματα πολιτικής επικαιρότητας και κυρίως θέματα που άπτονται της πανδημίας. Βασικά σημεία της τοποθέτησής του, ήταν τα ακόλουθα:

Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος.

Το 1982 η Ελληνική κυβέρνηση καθιέρωσε, με το άρθρο 10 του Ν. 1285/1982, ως επίσημο εορτασμό της Ελληνικής Εθνικής Αντίστασης το Γοργοπόταμο και ημερομηνία εορτασμού, αυτήν της ανατίναξης της ομώνυμης Γέφυρας την 29η Σεπτεμβρίου 1942.

Είναι από τις εμβληματικές βιομηχανίες του Πολυκάστρου και της ευρύτερης Παιονίας. Η ανάπτυξή της βιομηχανίας κατασκευής ανελκυστήρων Ντόπλερ με γοργά βήματα από το 200 αφ’ όταν συστήθηκε αποτελεί ένα παράδειγμα της συμβολής μιας παραγωγικής μονάδας στη διάχυση του οφέλους στο κοινωνικό της περιβάλλον.

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 21:14

Είναι ουτοπία ένα Κράτος Δικαίου;

Συντάκτης:

Του Χρήστου Σπίγκου.

Μας συνήθισαν να κατηγορούμε ό,τι το δημόσιο.
Έχοντας την εμπειρία από τη λειτουργία μεγάλης Δημόσιας Επιχείρησης που σήμερα «πωλείται», διασυρόμενη ανά τας ρύμας και τας αγυιάς, διατυπώνω κάποιες σκέψεις.

Του Σταύρου Μπόκια*.

- Ψήγματα ανθράκων ο θησαυρός

- Τους αφαίρεσαν και θα τους αφαιρούν ισοβίως το μισό καρβέλι της ημέρας και τους έδωσαν ένα αντιδωράκι στα δέκα χρόνια

- Αντισυνταγματικοί οι Νόμοι των περικοπών, αλλά σε χρονική παρένθεση (!).

Γράφει η Σοφία Ψαρρά, Μέλος Διευρυμένης ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Την ώρα, που η συζήτηση για την επέλαση της πανδημίας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, όσον αφορά τη διάρκεια της απειλής του ιού, παρατηρούμε επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς από την κυβέρνηση της αριστείας.