Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 5:38:13 μμ

Γράφει η Χριστίνα Χρυσοχοϊδου, Γιατρός-Ωτορινολαρυγγολόγος, Υποψ. δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ¨Ενωτική Δύναμη Κιλκίς”.

 

Αγαπητοί συμπολίτες, θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία να συστηθώ. Ονομάζομαι Χριστίνα Χρυσοχοΐδου του Παύλου και της Ελένης. Είμαι Χειρούργος Ωτορινολαρυγγολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και εκτελώ χρέη Διευθύντριας της κλινικής. Είμαι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικεύθηκα στην Ωτορινολαρυγγολογία αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, στο North Manchester General Hospital και στο Sheffield University Hospital στην Αγγλία. Ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου στην Αθήνα όπου και αναγορεύτηκα σε διδάκτορα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 21:28

Αναστάσιος Αμανατίδης : Προσωπικά ενθυμήματα

Συντάκτης:

Ο ιστορικός και ηρωικός χειρουργός του νοσοκομείου Κιλκίς πάνω από μία τεσσαρακονταετία, από πριν το ’40 και μέχρι περίπου μετά το 1980, ήταν ο αείμνηστος Γιάννης Ορφανός.

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 17:42

Ορεξη, μεράκι και θηλυκό μυαλό

Συντάκτης:

Βρισκόμαστε στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου κι από δίπλα μας κάθε λεπτό παρελαύνουν υποψηφιότητες...
Το δίλημμα που τις συνοδεύει όμως, νομίζω πως, είναι καθαρά δική μας υπόθεση, γιατί αυτό που οι εποχές μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε είναι το πως η ψήφος μας είναι η δύναμη μας.

Σε 1,5 μήνα έχουμε εκλογές. Ας μην κρυβόμαστε άλλο από τα προβλήματα. Καιρός να λάβει καθείς τον ρόλο του. Πλησιάζει η ώρα της ατομικής ευθύνης. Και αυτός ο Κεμάλ... ρε Μάνο, μας έπεισες από τα μικράτα μας ότι «πρέπει να τον καληνυχτίσουμε και ότι τίποτε δε μπορεί να αλλάξει»

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 00:19

Υπάρχει κι ενα όριο!

Συντάκτης:

Ελάτε λοιπόν αγαπητοί μου υποψήφιοι και εν δυνάμει εκλεγμένοι! Ελάτε τώρα που γυρίζει! Επικαλούμαι την επιλεκτική σας ευαισθησία τώρα την προεκλογική περίοδο και περιμένω να ακούσω τις προτάσεις σας για λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων.

Είναι ο καιρός να αποκτήσει τον πραγματικό της ρόλο και να γίνει ο βασικός άξονας της ανάπτυξης της χώρας.  Να είναι κοντά στον πολίτη και δίπλα του. Να προχωρά και να αναπτύσσεται παράλληλα με τον πολίτη με συνεχή ανατροφοδότηση και συνεχή αναβαθμιση και σχεδιασμο του στόχου της.

Γράφει η Άννα Νικολαΐδου, πολιτικός μηχανικός, υποψήφια διμοτικός σύμβουλος με την "Ενωτική Δύναμη" του Δημήτρη Τσαντάκη.

 

Ταύτην ἐποίησε τὴν ἀρχὴν τῶν σημείων Ἰησοῦς ἐν Κανᾷ τῆς Γαλιλαίας καὶ ἐφανέρωσε τὴν δόξαν αὐτοῦ, καὶ ἐπίστευσαν εἰς αὐτὸν οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ.

Η «αρχή των σημείων» αναφέρεται για πρώτη φορά στον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας όπου ο Ιησούς φανερώνει την Θεϊκή του φύση. Όσα θα ακολουθήσουν άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 19:24

Οι γερμανικές επανορθώσεις στο προσκήνιο

Συντάκτης:

=Η Βουλή των Ελλήνων την Τετάρτη, εξουσιοδότησε την ελληνική κυβέρνηση να διεκδικήσει από την Γερμανία τα χρεωστούμενα από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου,

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 19:52

Γιώργος Ηλιάδης : Ο χρόνος στην κλεψύδρα

Συντάκτης:

«Ο χρόνος στην κλεψύδρα διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών λιγοστεύει, καθώς απομένουν λιγότερο από δύο μήνες μέχρι την διενέργεια τους.
Σε αυτές οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν από μια πλειάδα υποψηφίων δημάρχων (πιθανότατα έξι) και ένα τεράστιο πλήθος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.