Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 1:16:14 μμ

Αυτοδιοίκηση

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 20:48

Σε πόσα σπασμένα πόδια...

Συντάκτης:

Οι φωτογραφίες είναι απολύτως εύγλωττες. Στην επάνω το σπασμένο καπάκι του φρεατίου της ΔΕΥΑ Κιλκίς καραδοκεί για να σπάσει πόδια, κεφάλια εκείνων των άτυχων που δεν θα το δουν και θα το πατήσουν.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Κοινότητα Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας πραγματοποίησε δωρεάν rapid τεστ κορωνοϊού σε δημότες της περιοχής στον αύλειο χώρο της Κοινότητας Γουμένισσας, σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 19:52

Πινελιές ανανέωσης και ομορφιάς στην πόλη του Κιλκίς

Συντάκτης:

Στην αντικατάσταση του αστικού εξοπλισμού προχώρησε ο Δήμος Κιλκίς σε κεντρικά σημεία της πόλης του Κιλκίς δίνοντας μια νότα ανανέωσης και αισθητικής στο δημόσιο χώρο.

Να ληφθούν άμεσα έκτακτα μέτρα από την Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για την ενίσχυση του συστήματος πρωτοβάθμιας υγείας και την υποστήριξη επαγγελμάτων και επιχειρήσεων που πλήττονται από τα lockdown.

Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα και όπως επιβάλλει ο νόμος, σήμερα 29 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του κ.Χρήστου Δραγανίδη, 1ου αναπλ. μέλους της Δημοτικής Ενότητας Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας με τον συνδυασμό «Η ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 13:22

Σιωνίδης: Κρίσιμες οι στιγμές, τηρήστε τα μέτρα

Συντάκτης:

Δήλωση-έκκληση του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας:

«Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ο Ελληνισμός.

Έθνος και λαός με κοινή συνείδηση της ιστορίας τους αντιτάχθηκαν αποφασιστικά στις εχθρικές επιβουλές και με ασυγκράτητη ορμή μπήκαν στον ελληνοϊταλικό πόλεμο.

Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Καραθόδωρου.

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 13:42

Ανθοφυτεύσεις σε δημόσιους χώρους του Κιλκίς

Συντάκτης:

Το μικρό καλοκαιράκι του φθινοπώρου παρέτεινε ο Δήμος Κιλκίς με νέες φυτεύσεις λουλουδιών και καλλωπιστικών θάμνων σε δημόσιους χώρους της πόλης. Χρυσάνθεμα, κυκλάμινα, πανσέδες και ανθεκτικοί θάμνοι δημιουργούν μια αρμονική παλέτα χρωμάτων που αποπνέει αισθητική και ομορφαίνει το αστικό τοπίο.